Beautiful Me;
Hai, thanks for coming. Wanna follow me? Click Follow | Or you wanna go back to Dashboard?
Enjoy!



This template by AliaEyra. Basecode by OhhAeen and AfikahShuhaimi.
#SayaJualTudung ! IG; bydoliraa
Sunday, June 5, 2016 | 3:39 AM | 0 comments


Hi and Assalamualaikum ! Okay harini semangat pulak nak blogging sebab memang dah lama sangat sangat tak update pape. All of my previous post pun dah delete because tu semua post post yang ada macam sensitive content but itu semua cerita lama and I taknak ingat lagi pun. HAHAHA, past is past kan. Let bygone be bygone kat orang hee. 

So entry kali ini nak cerita pasal tudung ! Siapa minat tudung ? Angkat tangan ! Ok, actually kan my sister and I decided to sell some type of shawl. Ada heavy chiffon shawl, bubble printed macam gambar kat atas yang feeling model ni hehe and instant shawl manik batu/ dokoh patch.

Harga pun weolls tak letak mahal mahal tau. Mampu milik lah senang cerita makcik makcik hakak hadekk semua ! Okay malas nak bebel panjang-panjang nih, tak dapat apa pun. Kalau rasa nak cuci mata dulu bolehlah search bydoliraa dekat Instagram, mana tau berkenan di hati haa pm terus ws number semua dah ada dekat situ ok ? 

Yelah esok dah start puasa and mesti rasa excited nanti bila nak prepare hari raya. Mestilah nak meriah kan ? So bolehlah g usha bydoliraa dekat ig untuk jadi gojes and pebeles masa hari raya nanti !

Okay cukup sampai sini je entry kali ini.

I nak ucapkan selamat berpuasa kepada seluruh umat Islam terutama sekali uolls yg baca entry ni ! Puasa penuh penuh jangan puasa yang yok pulak hihi. Oraitt babaii & Assalamualaikum !

Bye bye, Nazilah :(
Saturday, June 4, 2016 | 10:00 PM | 0 comments
Hai & Assalamualaikum !

lol, this is very awkward sebab aku dah lama tak update this blog like BERTAHUN kot gais ! Bayangkan lah HAHAHAHA ok sorry excited jap ! Ok so dah baca tajuk tak ? "Bye bye, Nazilah ". Hmm siapa Nazilah ?

Haa dia yang tudung biru tu tinggi cam zirafah lah katekO HAHAHA. Ok kalau uolls nak tau nilah muka muka kesayangan hamba selain daripada family I. Actually kan, kitorang baru je rapat like baru setahun. Nampak macam lama tapi taklah lama. Tapi kitorang act macam dah kenal 10 tahun tau *ok yang ni hiperbola* HAHAHAHA. 

OK berbalik pada Nazilah, harini dia daftar matrik, dekat Tangkak halamak sekangkang kera je ni *muka bulan*. Ok yang paling i geram kat diri sendiri sangat sangat, I terlupa yang dia nak pergi harini alamatnya kitroang berempat tak gather for the last time. Usually, kalau ada something like nak pergi mana mana kitorang akan hang atau at least spend time dekat taman or lepak lepak kedai makan sampai malam HAHAHA ok tk malam sangat pun. 


Memandangkan yang I terlupa dia ni nak pergi matrik, I pun dengan my friends lagi dua orang tak plan untuk buat benda tu semua ! Eh tapi si Nazilah ni pun satu tau ! Dia tak ingatkan pun yang dia nak pergi matrik sebab dia nak tengok kitorang perasan ke tak. Eh awak ni tau kan kawan kawan awak ni noob sikit haha semenjak tak sekolah ni haa. Duh.

Masa aku chat dia pagi tadi, dia dah gerak dah pun. Erghhh ! Stress sebab terlambat ! Kalau awal sikit mesti boleh jumpa at least salam peluk cium haa gitu.  Hm tapinak buat macam mana kan, bak kata orang takda rezeki.

So Nazilah, this entry kalini special untuk engko, kalau tengah baca ni haa mai sini che nk habaq !
  1. Belajar elok elok dekat KMJ tu !
  2. Jangan lupa kami bertiga dekat sini !
  3. Takyah cari bakal suami sangat eh kat sana HAHA !
Kalau rasa lost or anything ingatlah , Allah selalu ada :)

Ok Nazilah, sorry sebab aku terlupa pasal hari penting kau ni ! Saya janji dengan tangan kanan saya ni *angkat tangan kanan macam ikrar* yang saya tak akan buat lagi hhee ! ok im speechless ek haha sampai sini je kot, take care NURUL NAZILAH, saya Ika dan noly sayang awokkkk. babaii and Assalamualaikum !