Beautiful Me;
Hai, thanks for coming. Wanna follow me? Click Follow | Or you wanna go back to Dashboard?
Enjoy!



This template by AliaEyra. Basecode by OhhAeen and AfikahShuhaimi.
Bye bye, Nazilah :(
Saturday, June 4, 2016 | 10:00 PM | 0 comments
Hai & Assalamualaikum !

lol, this is very awkward sebab aku dah lama tak update this blog like BERTAHUN kot gais ! Bayangkan lah HAHAHAHA ok sorry excited jap ! Ok so dah baca tajuk tak ? "Bye bye, Nazilah ". Hmm siapa Nazilah ?

Haa dia yang tudung biru tu tinggi cam zirafah lah katekO HAHAHA. Ok kalau uolls nak tau nilah muka muka kesayangan hamba selain daripada family I. Actually kan, kitorang baru je rapat like baru setahun. Nampak macam lama tapi taklah lama. Tapi kitorang act macam dah kenal 10 tahun tau *ok yang ni hiperbola* HAHAHAHA. 

OK berbalik pada Nazilah, harini dia daftar matrik, dekat Tangkak halamak sekangkang kera je ni *muka bulan*. Ok yang paling i geram kat diri sendiri sangat sangat, I terlupa yang dia nak pergi harini alamatnya kitroang berempat tak gather for the last time. Usually, kalau ada something like nak pergi mana mana kitorang akan hang atau at least spend time dekat taman or lepak lepak kedai makan sampai malam HAHAHA ok tk malam sangat pun. 


Memandangkan yang I terlupa dia ni nak pergi matrik, I pun dengan my friends lagi dua orang tak plan untuk buat benda tu semua ! Eh tapi si Nazilah ni pun satu tau ! Dia tak ingatkan pun yang dia nak pergi matrik sebab dia nak tengok kitorang perasan ke tak. Eh awak ni tau kan kawan kawan awak ni noob sikit haha semenjak tak sekolah ni haa. Duh.

Masa aku chat dia pagi tadi, dia dah gerak dah pun. Erghhh ! Stress sebab terlambat ! Kalau awal sikit mesti boleh jumpa at least salam peluk cium haa gitu.  Hm tapinak buat macam mana kan, bak kata orang takda rezeki.

So Nazilah, this entry kalini special untuk engko, kalau tengah baca ni haa mai sini che nk habaq !
  1. Belajar elok elok dekat KMJ tu !
  2. Jangan lupa kami bertiga dekat sini !
  3. Takyah cari bakal suami sangat eh kat sana HAHA !
Kalau rasa lost or anything ingatlah , Allah selalu ada :)

Ok Nazilah, sorry sebab aku terlupa pasal hari penting kau ni ! Saya janji dengan tangan kanan saya ni *angkat tangan kanan macam ikrar* yang saya tak akan buat lagi hhee ! ok im speechless ek haha sampai sini je kot, take care NURUL NAZILAH, saya Ika dan noly sayang awokkkk. babaii and Assalamualaikum !


| New things