Beautiful Me;
Hai, thanks for coming. Wanna follow me? Click Follow | Or you wanna go back to Dashboard?
Enjoy!



This template by AliaEyra. Basecode by OhhAeen and AfikahShuhaimi.
#SayaJualTudung ! IG; bydoliraa
Sunday, June 5, 2016 | 3:39 AM | 0 comments


Hi and Assalamualaikum ! Okay harini semangat pulak nak blogging sebab memang dah lama sangat sangat tak update pape. All of my previous post pun dah delete because tu semua post post yang ada macam sensitive content but itu semua cerita lama and I taknak ingat lagi pun. HAHAHA, past is past kan. Let bygone be bygone kat orang hee. 

So entry kali ini nak cerita pasal tudung ! Siapa minat tudung ? Angkat tangan ! Ok, actually kan my sister and I decided to sell some type of shawl. Ada heavy chiffon shawl, bubble printed macam gambar kat atas yang feeling model ni hehe and instant shawl manik batu/ dokoh patch.

Harga pun weolls tak letak mahal mahal tau. Mampu milik lah senang cerita makcik makcik hakak hadekk semua ! Okay malas nak bebel panjang-panjang nih, tak dapat apa pun. Kalau rasa nak cuci mata dulu bolehlah search bydoliraa dekat Instagram, mana tau berkenan di hati haa pm terus ws number semua dah ada dekat situ ok ? 

Yelah esok dah start puasa and mesti rasa excited nanti bila nak prepare hari raya. Mestilah nak meriah kan ? So bolehlah g usha bydoliraa dekat ig untuk jadi gojes and pebeles masa hari raya nanti !

Okay cukup sampai sini je entry kali ini.

I nak ucapkan selamat berpuasa kepada seluruh umat Islam terutama sekali uolls yg baca entry ni ! Puasa penuh penuh jangan puasa yang yok pulak hihi. Oraitt babaii & Assalamualaikum !


Old things